.HU HÍRPORTÁL

Idén is a Pető Intézet gyermekeinek gyűjt a vásárlók bevonásával az Allee

Ráadás.hu | 2019 november 29.

Tavaly karácsonykor az Allee hatalmas hógömböt állított fel az ünnepi fotózkodáshoz, és az odalátogatókat arra kérte, hogy az ünnepi fotóért cserébe belépődíj helyett adományokat ajánljanak fel a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány (Tegya) számára. A bevásárlóközpont és a Giphie jóvoltából összesen 3 millió forint gyűlt össze, amit a fogyatékkal élő gyermekek sportolására, sporteszközök vásárlására, iskolai kirándulások, nyári táborok támogatására, kisebb gyermekek csoportjainak eszköz- és játékfejlesztésére fordított az alapítvány. 


Az adománygyűjtés idén is folytatódik: ősszel az Allee bemutatta jubileumi, 10 éves születésnapja alkalmából megrendezett születésnapi receptversenyének győztesét, az Allee Tortáját. Az Allee Tortája egy „KörTea mousse” desszert, ami a bevásárlóközpontban most megnyílt „Desszert Neked” torta- és süteményműhelyében vásárolható meg. A különleges tortaszelet árából minden egyes vásárláskor 200 forint a Tégy a Pető Intézet Gyermekiért Alapítványt illeti meg. 

- Köszönjük az Allee segítségét, hiszen egy ilyen frekventált helyszínen való jelenlét segítségével azok is megismerhetnek bennünket és munkánkat, akik egyébként soha nem találkoznának velünk. Természetesen ugyanilyen fontos az adomány is, hiszen a nálunk lévő gyerekek igényei sokrétűbbek a megszokottnál, ezért sokkal több eszközt kell biztosítanunk számukra. – fogalmazott a gyűjtés kapcsán Schumicky András, a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány elnöke. 

- Örömmel gyűjtünk és biztosítunk helyszínt az alapítványnak, mert támogatásuk fontos küldetés számunkra. Mi itt az Allee-ban több területen is igyekszünk erősebbé tenni a közösségeket, civil szervezeteket és hiszünk az összefogás erejében. A Tegya olyan ügyet szolgál, amely érdemes mindenki támogatására. - hangsúlyozta Berzevici Rita, az Allee marketing menedzsere. A befolyt összeget a bevásárlóközpont kiegészíti, így a tavalyi karácsonyi adománygyűjtő kampány folytatásaként újra vásárlóival közösen támogatja a szervezet munkáját.


További hírek

További hírek...